Echo voor geslachtsbepaling

Het kan handig zijn met de kinderkamer en aanschaf van kleertjes dat je alvast weet of het een jongen of meisje gaat worden! 

jongen of meisje?

Alle kindjes, zowel jongens als meisjes, zien er tot 12 weken hetzelfde uit. Ze hebben allemaal een uitsteekseltje, dit is het geslachtsorgaan. Hieruit ontwikkelt zich uiteindelijk een piemeltje met een zakje of het uitsteekseltje verkort zich en wordt platter om schaamlipjes en een clitoris te vormen. Dit proces wordt vanaf 12 weken in gang gezet. Bij 16-17 weken is het uitsteekseltje bij meisjes zo goed als verdwenen. Dat is de reden dat veel pretecho-bureaus vanaf 16 weken een geslachtsbepaling doen.

Je kunt natuurlijk ook de NUB theorie erop los laten. Bij deze theorie bekijk je de hoek van het uitsteekseltje ten opzichte van de ruggengraat. Deze hoek is bij jongens iets groter dan bij meisjes. De betrouwbaarheid van deze theorie is tussen de 75-95%. Dit is naar onze mening een groot risico en zullen wij daarom nooit op basis van de NUB theorie een 100 procent uitspraak doen.

Leuk idee?

Gender reveal cake!

Na de geslachtsbepaling is het misschien leuk om dit bekend te maken aan familie en vrienden met deze verrassingsstaart van bakkerij Vaags uit Aalten.Bij het aansnijden van de taart wordt dan een roze of blauwe vulling zichtbaar. De taart kunt u bestellen dezelfde dag nog tot 12 uur of eventueel voor de volgende werkdag bij: Bakkerij Vaags, Hoekstraat 6 in AALTEN.
Graag de envelop afgeven in de winkel of bestellen via Echopraktijk Puur

Kosten van de ruime 8 persoons taart € 17,50